prihranimo.si :: prelisičimo inflacijo
vodnik po outletih in industrijskih prodajalnah
POIŠČITE PRODAJALNO
Prihranimo.si
Iskanje po kriterijih

IN/ALI

Splošno iskanje

Sponzorji
Prihranimo.si
Intersocks

Pokroviteljstvo

Spletna stran www.prihranimo.si in spletna skupnost prihranimo.si podjetjem ponujata več brezplačnih načinov obveščanja javnosti o aktualni ponudbi.

S pokroviteljstvom omogočite delovanje portalu, ki popolnoma brezplačno podpira slovenske proizvajalce, pomaga ohraniti slovenska delovna mesta in potrošnikom omogoča boljšo osveščenost o ugodnih nakupih.

Brezplačno bomo objavili informacije o vaši industrijski ali outlet prodajalni. Pošljite nam potrebne podatke in preko milijon slovenskih uporabnikov Interneta bo imelo brezplačen dostop do vaših podatkov 24 ur na dan 7 dni v tednu!

Brezplačno na spletni strani objavljamo novice o akcijah in novostih v industrijskih prodajalnah in outletih. Novico, za katero želite, da jo objavimo, sporočite na e-mail info@prihranimo.si. Navedite ime podjetja in trgovine, vsebino ter trajanje akcije.

Proti nadomestilu nudimo ekskluzivni paket pokroviteljstva, ki vam omogoča izjemen doseg a je hkrati nekajkrat cenejši kot običajni načini internetnega oglaševanja (cena na prikaz, cena na klik in podobno). Za predstavitev paketa kliknite tukaj.

Reference: Sens d.o.o., Lipa Ajdovščina d.d., Juteks d.d., Kolpa d.d., Acman d.o.o., Elkroj - modna oblačila, d.d., G-M&M, proizvodnja in marketing, d.o.o., Kibuba d.o.o., in drugi. Z večino tudi dolgoročno sodelujemo.

SPONZORSTVO:

Proti nadomestilu lahko na spletni strani oglašujejo tudi podjetja, ki sicer nimajo industrijske prodajalne oziroma outleta. V tem primeru postanete sponzor in imate na voljo dva oglasna prostora. Prednosti sponzorstva in ostale informacije najdete tukaj.

Če vas predstavitve podjetja, prodajalne ali blagovne znamke zanimajo nam pišite na info@prihranimo.si. Prijazno in korektno se bomo dogovorili o možnostih sodelovanja ter se vam prilagodili pri vaših željah.

Proizvajalec tedna!
Prihranimo.si
Status
Blagovna znamka meseca!
Crocs
Crocs, Craft, K2, Nordica, Columbia, Salomon, BRBL
Sponzorji
Prihranimo.si
Vezava diplomske naloge